Comeback!!:)


Japp I'm back!!;)

Har en gång tröttnat på att blogga och raderat allt jag skrivit (kanske hade varit kul och ha dem kvar för att se vad man skrivit)!! Sen var det att man tröttnade då på skrivandet och inte pallade med men ibland kan det va kul och skriva av sej lite och få feedback (förhoppningsvis). 

Hmm... är sugen på att skriva av mej men är tomt i huvudet (typisk) men kanske lite uppdatering kan duga så länge...



Studenten 08 - Yeeeh!:)
Spes4H Rocks!!;)


Gotland för första gången!
där vi valde att bo på en kvarn och se hur det kändes på medeltiden
det var första & sista gången!!


Universitetet
Hoppade in i sista minuten på psykologikursen men fick hoppade av sen för att det var för svårt 
(bokstavligen allt var på engelska!)


Eexra lååång semester & mycke vila framför soffan!!
(Vilket såklart blev alldeles FÖR lungt)
Och klokare blir man inte av Tv'n!!


Då känders det skönt att julen närmade sej!!


Och älsklingen som fyllde år två dar efter julafton!!



Nyårsafton!!
Blev det fest och fyverkerier vid Svampen med vännerna


Nu har man då sökt in komvux (NkB & MaB) - inte det bästa ämnenerna precis men jag hade funderat på arbetsterapeth programmet och då behöver jag kurserna annars blir det nog massage utbildningen. urk alla dessa utbildningar och funderingar hit och dit!! Hmm nu ska vi se...när jag var liten ville jag bli veterinär sedan författare, dagisfröken psykolog (på gymnasiet) massör och arbetsterapeth mycke man vill bli!! Varför kan det inte stå nånstans att det här ska jag bli och det här ska jag göra! men va bortskämda vi skulle bli...ingen åsikt, ingen villja neee det skulle vara urtråkigt! ingen utmaning allst!!

Men så här långt vet jag: det är jäkla jobbigt att läsa två B kurser på komvux på fem månader! (då man i vanliga fall behöver två terminer för båda!! Så fick välja att flytta fram Nk rill hösten (om jag inte kommer in på massageutblidningen förstås)

Så vill nån vara mina testkaniner? - alltid trevligt med gratis massage!! hihi;)

Nu hela mars är jag borta från Örebro, är i Halmstad för att sitta barnvakt till brorsan då mamma är borta på två veckors Vietnamresa Lyckost!! Sitter nu i ett litet hörn i mina kusiners rum där dom ligger och sover - nu inser jag att brorsan snarkar som en gris och kusinen pratar gärna i sömnen. Fick go kvällsmat nyss (kl 11 på natten) då morbror kom hem så nu är man ordenrligt mätt och belåten!!

Att sova är nog en annan femma! drack kaffe för inte många timmer sen och är hur pigg som helst!! Jag lär mej aldrig det där!! Brorsan sa till mej igår Jag sover gott med min täcke och kudde för jag drömmer när jag sover So cute!! 

Ska krypa ner nu vid hans sida och hoppas på några goda drömmar!!
NattiNatt!!

RSS 2.0